Hír: Elindult régiós tanácsadási programunk
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Sztruhár Gyula
2012. február 06. hétfő - 13:42:19


A KDOP- 2010 - 1.4.1 „A Hatékony vállalkozásokért - vállalati tanácsadás a Közép-dunántúli régióban” programban partnerként veszünk részt.

 

2012. december 28.


A program támogatási feltételei kedvezőbbek lettek, a pontos információkért keressék fel az alábbi honlapot:


https://www.tanacsadastamogatas.hu/kdop/


A program célja a Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyei mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelõ képességének növelése tanácsadás segítségével. A program keretében támogatás vehetõ igénybe különbözõ tanácsadási szolgáltatásokhoz kapcsolódóan. Lehetõség van többek között üzleti terv, megvalósíthatósági tanulmány, építési tervdokumentáció, illetve egyéb, a vállalkozás mûködését elõsegítõ tevékenységek vissza nem térítendõ forrásból történõ finanszírozására.

 

A pályázat keretében elnyerhetõ támogatás minimális összege 100 ezer forint, maximális összege 4 millió forint lehet. A támogatás mértéke projektmérettõl függõen változhat: 200 ezer forinttól 2 millió forintig terjedõ projektméret esetén a támogatás nem haladhatja meg az 50 százalékot, 4 millió forint feletti projektméret esetén pedig a 30 százalékot, míg a két projektméret közötti intervallumban a 40 százalékot. A prgrammal kapcsolatos részletes információkat, valamint a pályázathoz szükséges elektromos dokumentációkat a: https://www.tanacsadastamogatas.hu/kdop/ lapon találják meg. Várjuk jelentkezésüket és kérdéseiket.
Ezen hír származási helye: KEM Reg. Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
( http://www.kem-hvk.hu/news.php?extend.9 )