Közhasznúsági jelentések
 
Keresés KEM Reg. Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!
 

   

ALAPSZINTŰ TANÁCSADÁS NYÚJTÁSA KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE


Mikrohitel Program(MHP)


A Komárom-Esztergom megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványt 1992-ben közel harminc szervezet hozta létre azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a megye gazdasági fejlődéséhez elsősorban a kezdő vállalkozások támogatásával.

Az Alapítvány döntéshozó szerve a 14 fős kuratórium, operatív szervezete a Vállalkozói Központ, amely a megye három városában található irodáival a napi munkát 1993 ősze óta látja el.

Az RVA működése révén a megyei vállalkozások támogatása érdekében több forrás összegyűjtése és allokációja is megvalósul.

Az RVA a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány - mint az egyik legnagyobb alapító - regionális szervezeteként hivatott egyrészt a magyar kormány, másrészről az Európai Közösség PHARE programja keretében a kisvállalkozások támogatására, valamint a helyi alapítók (a Megyei Önkormányzat kezdeményezésére a megye önkormányzatainak többsége, cégek, vállalkozások) által rendelkezésre bocsátott források optimális, szakszerű hasznosításáról, kihelyezéséről gondoskodni.

IRODÁINK:


  Vállalkozói Központ

  Komáromi iroda

  Esztergomi iroda